Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΟΚ




Η "'Ενωση για την διαφύλαξη της Ευρωπαϊκής ταυτότητας" πραγματοποίησε εκδήλωση εχθές 1η Δεκ. 2009 στην παλαιά βουλή με θέμα "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ".

"'Αγγλοι και ΗΠΑ θέλουν μία Ευρώπη υποτέλειας και η Τουρκία είναι το μέσον τους" μας είπε ο τέως ευρωβουλευτής κ. Γιάννης Μαρίνος.

"Ποτέ στην Ελληνική Βουλή δεν εσυζητήθη το θέμα Τουρκίας - Ευρωπαϊκής Ένωσης" ανέφερε ο βουλευτής της Ν.Δημοκρατίας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Αν και "άθεος" ο κ. Σταύρος Λυγερός, μας εδήλωσε ότι η Ε.Ε. προδίδει τους πολιτιστικούς και Χριστιανοκεντρικούς σκοπούς της, με το να φλερτάρει την αποδοχή της Τουρκίας.

"Παρέλαβα κράτος δεν θα παραδώσω κοινότητα...". Πιστός στα λόγια του πατρός του Τάσου, ο υιός Νικόλαος Παπαδόπουλος, ήρθε από την Λευκωσία ειδικά για να μας μιλήσει στην χθεσινή εκδήλωση. "Οι Τούρκοι θέλουν όλη την Κύπρο, σειρά έχει η Θράκη και το Αιγαίο" μας προειδοποίησε...

"Η Ελλάς ενωμένη με τη αδελφή μας την Κύπρο, μπορούν να αποτρέψουν την είσοδο των Τούρκων στην Ευρώπη" μας εμψύχωσε ο λογοτέχνης Γιώργος Καραμπελιάς - τελευταίος ομιλητής στην χθεσινή εκδήλωση. "Η φυσική διεύρυνση της Ευρώπης είναι στη Ρωσία και όχι στην Τουρκιά" προσέθεσε...

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Τριάντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου